Bedrijfsworkshop

Workshop in Company of in Amsterdam

Ontdek de mogelijkheden van je stem om een publiek te boeien, om meer zelfvertrouwen te hebben tijdens een vergadering, groepsgesprek of 1-op-1 gesprek, als werknemer of als baas. Leer de goede stemtechnieken en leer hoe je stem verbonden is met wie je bent en wat je wilt uitdrukken.

Ontdek je eigen stem

Deze workshop is bedoeld voor iedereen die meer wil leren over de kracht van je stem goed leren gebruiken en voor iedereen die meer zelfvertrouwen wil ontwikkelen in allerlei verschillende werksituaties. Voor iedereen die presentaties houdt, vergadert, solliciteert, functioneringsgesprekken voert; voor werknemer en baas. * Je krijgt inzicht in hoe je overkomt op anderen in gesprek of presentatie.

Je leert:

  • de basistechnieken van goed stemgebruik.
  • hoe je je zenuwen kan bedwingen bij ” spreekstress” .
  • hoe je je presentatie levendiger kan maken en hoe je de aandacht kan vasthouden.
  • verstaanbaar en overtuigender te spreken.

Stemgebruik

We werken via oefeningen in duo’s en enkele zang-en spreekoefeningen in de groep. Aan het eind van de dag is er een eindoefening waarbij je feedback kan krijgen van de hele groep. Door de feedback van je collega’s en het samen oefenen zal je veel opsteken over jezelf en je manier van communiceren. In de workshopmap die iedereen meekrijgt staan alle basistechieken en tips op een rijtje als handig naslagwerk.