Schrijf Jouw Lied

Als songwriter weet ik als geen ander hoe fijn het is om je gevoelens te kunnen uiten in tekst en muziek. Dagelijks zit ik aan de piano gewoon om mijn gevoel te uiten in soms een enkele toon, soms in een (Engelstalige-of Nederlandstalige) tekst, soms in een melodie, soms schrijf ik dan een song. Het gaat mij er dan niet om dat het mooi is of een hitsong! Het gaat om het in contact komen met en daarna uiten van mijn gevoel en vaak komen er dan toch mooie stukjes muziek uit mij waar ik dan weer blij mee ben.

*

Het omzetten van gevoelens in muziek en/of tekst is helend!  Je maakt iets creatiefs van je verdriet, pijn, blijdschap, alles wat er in je leeft.

Het begint bij het naar binnen gaan en contact maken met je gevoel. Wat is de kern van waar je mee zit, waar je verdrietig om bent of waar je juist blij om bent.

Vanuit die connectie kan je gaan improviseren, gaan spelen met woorden, klank, akkoorden aan de piano.

*

Graag wil ik jou begeleiden bij het in contact komen met je gevoel en schrijven van Jouw Lied, het lied dat weerspiegelt hoe je je nu voelt en wat er in je omgaat.

Als het lied af is, kunnen we het thuis opnemen met jou als zanger(es) of ik kan het voor je inzingen. Het leukst is het natuurlijk als je het zelf inzingt.. Ik zal je dan ook, indien gewenst, zang-tips geven.

Het is niet nodig om ervaring te hebben in het schrijven van muziek en/of tekst! Ik help je bij elke stap in het creatieproces.

Het gaat om het vinden van jouw taal en jouw klank, jouw lied.

Voor iedereen die ergens mee zit, is vastgelopen, een verdriet te verwerken heeft of zich gewoon graag wil leren uiten via songwriting.

*

De Cursus bestaat uit 5 privé lessen van 60min.

Les 1: Verkenning / eventueel korte Stemreading en begin maken met tekst.

Les 2: de Tekst

Les 3: de Melodie

Les 4: de Harmonie en zang oefening

Les 5: het Opnemen

*

Je kan mij bellen of mailen voor meer informatie.

**Voorafgaand aan de sessies is er een 15minuten (gratis) Zoom/Skype intake gesprek.

Wees welkom!