Referenties

Simona's lessen zijn vol van energie! Iedere les ben ik weer verbaasd wat de aanwijzingen van Simona doen met mijn stem; soms zijn het gewoon kleine dingetjes (gedachtes, houding, ademhaling) die een wereld van verschil maken tijdens het zingen en waardoor je gewoon sprongen vooruit maakt in je zangontwikkeling. Er valt iedere keer weer iets nieuws te leren. Het is zo leuk en je krijgt zoveel persoonlijke aandacht dat je met een geweldig gevoel naar huis gaat.
M. van Gorp
Door de zanglessen van Simona ben ik niet alleen beter gaan zingen, ook ben ik me bewuster geworden van mijn ademhaling en houding. Als de les is afgelopen ga ik altijd vrolijk, ontspannen en met nieuwe energie naar huis.
L. Schonenberg
Na de Stemreading had ik echt een ontzettend bewust en happy gevoel. Ik had veel minder twijfels en meer energie. Ik voelde me alsof ik dagen had gemediteerd en yoga had gedaan.
M. Hoogendoorn
Ik heb in 2010 de spreekstem cursus gevolgd. Ik heb veel opgestoken en pas dit nu dagelijks toe in mijn werkzaamheden als consultant. Mijn koffertje met vaardigheden is verrijkt. Simona heeft mij hierbij goed op weg geholpen door extra aandacht te besteden aan die elementen die voor mij van belang waren.
R. WormsIBM
De zanglessen van Simona zijn bijzonder. Ik kan echt zeggen dat ik in de afgelopen jaren mijn stem heb ontdekt. Elke les raakt ze op een bepaalde ma- nier een diepere laag waardoor je weer een sprong vooruit maakt. Naast zang heb ik gemerkt dat haar lessen ook voor spreken in het openbaar nuttig zijn!"
R. van Nispen
Simona weet de zangles zo te geven dat je je als leerling direct op je gemak voelt. Door de persoonlijke benadering van Simona ontdek ik mogelijkheden waarvan ik nooit had gedacht dat ik dat kon bereiken.
M. Ton Sang