Spreekstem

Cursus Spreekstem

Voor wie is de cursus bestemd? Voor eenieder die: geïnteresseerd is in de mogelijkheden van zijn eigen stem / zichzelf verstaanbaarder wil maken / beroepsmatig veel praat in het openbaar of in vergaderingen / meer vertrouwen wil krijgen in het praten in een groep of 1-op-1 contact.
De Cursus bestaat uit vijf privé lessen van elk 30 minuten. In elke les leer je een basisprincipe van goed stemgebruik en oefenen we daarmee. We werken o.a. aan articulatie en ademhaling. Na de cursus zal je het gereedschap hebben om met meer zelfvertrouwen te communiceren, in werk en privé situaties en jezelf duidelijker uit te drukken dan voorheen.

Bij de Cursus hoort een cursusmap. Hierin vind je alle theorie en oefeningen die we in de lessen besproken hebben. Handig als naslagwerk en als oefenmateriaal. Om je spreekstem te leren kennen en goed gebruiken zal je vooral veel moeten oefenen. De oefeningen uit de cursus zijn veelal meteen toepasbaar in je dagelijkse leven.

Losse lessen

Ook kan je losse lessen volgen. Deze duren 30minuten per les en daarin behandelen we en oefenen we datgene wat je op dat moment nodig hebt om verder te komen. Misschien wil je bijvoorbeeld een tekst oefenen voor een presentatie of wil je rustiger leren ademen tijdens een moeilijk gesprek of enerverende vergadering. We kunnen aan alles werken wat jou helpt je beter uit te drukken in het dagelijkse- en werkleven.

Alle lessen worden gegeven in Amsterdam West / Westerpark.

Bekijk de tarieven