Zangles

Zingen is heerlijk en iedereen kan het! De stem is het meest persoonlijke instrument dat er is: met je stem geef je uitdrukking aan wie je bent. Emoties kleuren je stem, intenties kleuren je stem.

Zangles is een manier om je stem te ontdekken. Een ontdekkingsreis naar jouw kleuren en hoe je expressie aan jezelf kunt geven door middel van muziek, door middel van jouw stem. Ontdek hoeveel plezier en kracht het je geeft als je je bewust wordt van je stem en haar vele mogelijkheden tot expressie. Naast het zingen van liedjes wordt er veel aandacht besteed aan een goede zangtechniek ontwikkelen te beginnen met een goede ademhaling en ademsteun. Je stem en je lichaam zijn je instrument en deze leer je zo effectief mogelijk te gebruiken.

Spelenderwijs leer je luisteren naar je eigen stem en kun je jouw mogelijkheden gaan ontdekken. Er wordt gewerkt met repertoire lichte muziek; van jazz tot pop, van country tot musical, van R&B tot levenslied. Je kunt zelf liedjes inbrengen of putten uit mijn grote voorraad. Ik geef individuele lessen maar als je graag les wilt samen met een vriend of vriendin is dat natuurlijk mogelijk.

Als je zelf liedjes schrijft en je wilt graag begeleiding daarbij, dan kan dat ook.

Beginners zijn van harte welkom! Als je echter al wat ervaring hebt, kan je verder werken aan bijvoorbeeld het verbeteren van je techniek en werken aan interpretatie en expressie.

Cursus Zang

Er is de mogelijkheid een individuele cursus van 5 lessen van elk 30 minuten te volgen. In deze lessen leer je de basistechnieken van zingen.

De Cursus is inclusief cursusmap met alle theorie en oefeningen. Elke les wordt besteed aan een specifiek onderwerp.

We werken o.a. aan ademhaling, ademsteun, resonantie. Deze cursus is een goed begin voor als je meer wilt weten over je stem maar nog niet weet of je echt elke maand zangles wilt gaan nemen.

Alle lessen worden gegeven in Amsterdam West / Westerpark.

 

Bekijk de tarieven