Stemreading

Een Stemreading is een unieke manier om meer inzicht in jezelf te krijgen. Het is een combinatie van aura reading en klank maken en helpt je om je eventuele blokkades en onbewuste emoties in het licht te zetten door middel van het maken van specifieke klanken met je eigen stem. Een Stemreading zal je helpen jezelf helderder te zien en te voelen wat er nodig is om vooruit te gaan. Een Stemreading is voor iedereen die meer in contact wil komen met zijn of haar diepste zelf.

De stem is immers deel van jou. Het is het instrument waarmee je je uitdrukt. Het is via je stem waarmee je je gevoelens en gedachten uit. Door het luisteren naar en voelen van je stem kan je veel leren over jezelf. Doordat we met simpele klanken werken, heb je de ruimte om te voelen en te ervaren.

Tijdens een Stemreading ga je klanken maken terwijl ik me focus op jouw energieveld met mijn handen. Het gaat niet om mooi zingen! Door het maken van een klank, we beginnen bijvoorbeeld met een ‘oe’, hoor en voel ik wat er op dat moment speelt en belangrijk is om aandacht aan te geven.  Maar het mooie is dat jij jezelf beter zal begrijpen door het maken van klank. Mijn intuÏtie, dat wat ik voel en ervaar in de energie van jouw stem en aura, helpt je op weg. Tijdens een sessie zal je met verschillende klinkers klank maken. Welke precies en op welke manier hangt af van de persoon en het moment en wisselt per sessie.

Er komen vaak emoties los die jou helpen je vraagstuk te begrijpen. Tijdens en na de Stemreading geef ik je ook oefeningen en tips om hier verder mee aan de slag te gaan.

Bij het maken van klank gaat het niet om het goed of mooi te doen. Wel zal ik, indien nodig en gewenst, tips geven voor goed adem- en stemgebruik.

Wees welkom om jezelf beter te leren kennen door je stem te ontdekken!

 

Bekijk de tarieven