Stemreading

Een Stemreading is een unieke manier om meer inzicht in jezelf te krijgen. Het is een helende combinatie van reading, healing en het gebruiken van je eigen stem. Een Stemreading zal je helpen je blokkades in het licht te zetten en te zien wat er nodig is om je verder te helpen. Een Stemreading is voor iedereen die meer in contact wil komen met zijn of haar diepste zelf.

Reading is het lezen van energie. We bestaan allemaal uit energie. Om ons heen is ons energieveld, onze aura. In ons hebben we energiecentra, de chakra’s. In deze aura en chakra’s is waar te nemen hoe we ons voelen, welke emoties er spelen, waar het stroomt en waar de energie geblokkeerd is. Door het voelen van jouw energie met mijn handen zie ik en voel ik wat op dit moment jou in de weg kan staan om te stromen en vrijuit uitdrukking te geven aan jezelf. Soms komen er onverwachte dingen naar boven. Ervaringen van vroeger en gevoelens die nog aandacht nodig hebben zodat jij ze uiteindelijk een plek kan geven en vrijer en blijer door het leven kan gaan.

Door middel van healing technieken breng ik tijdens en na de Stemreading je energiestroom weer in balans. Hierbij komen vaak emoties los die jou helpen je blokkade te zien, te begrijpen en te helen.

Stemgebruik

Door het maken van specifieke klanken tijdens de Stemreading kun je in contact blijven met je lichaam en heel dicht bij je gevoel blijven. De klanken activeren ook jouw energieveld en doen je energie stromen, waardoor ik vaak al in korte tijd de kern van je vraagstuk heb gevoeld/gezien. Bij het maken van klank gaat het niet om het goed of mooi doen. Wel zal ik, indien nodig, wat tips geven voor goed adem- en stemgebruik.

 

Bekijk de tarieven

Facebook
Facebook
Twitter
LinkedIn