Stemreading

Een Stemreading is een unieke manier om meer inzicht in jezelf te krijgen. Het is een helende combinatie van reading en het gebruiken van je eigen stem door middel van het maken van specifieke klanken. Een Stemreading zal je helpen je blokkades in het licht te zetten en te zien wat er nodig is om je verder te helpen. Een Stemreading is voor iedereen die meer in contact wil komen met zijn of haar diepste zelf.

Reading is het lezen van energie. We bestaan allemaal uit energie. Om ons heen is ons energieveld, onze aura. In ons hebben we energiecentra, de chakra’s. In deze aura en chakra’s is waar te nemen hoe we ons voelen, welke emoties er spelen, waar het stroomt en waar de energie geblokkeerd is. Door het voelen van jouw energie met mijn handen zie ik en voel ik wat op dit moment jou in de weg kan staan om te stromen en vrijuit uitdrukking te geven aan jezelf. Soms komen er onverwachte dingen naar boven. Ervaringen van vroeger en gevoelens die nog aandacht nodig hebben zodat jij ze uiteindelijk een plek kan geven en vrijer en blijer door het leven kan gaan.

Er komen vaak emoties los die jou helpen je blokkade te zien, te begrijpen en te helen. Tijdens en na de Stemreading geef ik je ook praktische tips om hiermee aan de slag te gaan.

Stemgebruik

De energie van jouw stem vertelt mij veel over datgene wat er speelt in jou en nu om je aandacht vraagt.  De klanken activeren jouw energieveld en doen je energie stromen, waardoor ik vaak al in korte tijd de kern van je vraagstuk heb gevoeld/gezien. Door het maken van specifieke klanken tijdens de Stemreading kun je in contact blijven met je lichaam en heel dicht bij je gevoel komen.

Bij het maken van klank gaat het niet om het goed of mooi te doen. Wel zal ik, indien gewenst, wat tips geven voor goed adem- en stemgebruik.

 

Bekijk de tarieven